Vojvodina pred gostovanje u Nišu: Biće teško, ali verujemo u pobedu

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina pred gostovanje u Nišu: Biće teško, ali verujemo u pobedu

Fudbaleri Vojvodine gostuju sutra Radničkom u Nišu u okviru 29. kola Superlige Srbije.

Takmičenje u domaćem prvenstvu nastavlja se posle dvonedeljne pauze zbog obaveza nacionalnog tima. Do početka plej-ofa ostala su samo dva kola, kada će konačno biti poznato koje će se ekipe boriti za nastupe u Evropi. Nišlije ove sezone igraju dobro, što ih je odvelo na treće mesto domaćeg šampionata, dok je Vojvodina osma.

Ipak, fudbaleri "crveno-belih" su optimistični >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pred gostovanje na Čairu. Veznjak Vojvodine Lazar Arsić veruje u pobedu.

"Očekuje nas veoma teška utakmica u Nišu. To je ekipa koja je sastavljena od dosta iskusnih fudbalera koji znaju da igraju na rezultat. Atmosfera će biti sjajna, u to sam ubeđen. Sve je na nama, ukoliko uđemo u utakmicu maksimalno motivisani i fokusirani, sa ambicijom da pobedimo, mislim da će tako i biti. Očekujem pozitivan rezultat, verujemo u to", poručuje Arsić.

U Vojvodini gledaju na Radnički kao na najvećeg rivala u borbi za Evropu, iako ih razdvaja devet bodova. I pored toga, za odbrambenog igrača novosadskog kluba Nikolu Antića, treće mesto je dostižno.

"Utakmice protiv Nišlija su uvek bile dobre i nezgodne. Imamo dosta motiva da se izborimo treće mesto. Mislim da je to dostižno. Radnički je sastavljen od dobrih igrača, znamo otprilike kako igraju, ali ćemo se skoncentrisati na nas. Dobro smo radili ove dve nedelje, mislim da ćemo uspeti da napravimo dobar rezultat i da se vratimo sa pobedom", kaže Antić.

Vojvodina i Radnički su u prošloj godini odigrali tri meča i sva tri su se završavala nerešenim rezultatom.

Utakmica između Vojvodine i Radničkog na "Čairu" igra se u subotu sa početkom u 15 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.