Vojvodina nastavlja da niže pobede, pala i Inđija

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina nastavlja da niže pobede, pala i Inđija

Odbojkaši Vojvodine pobedili su Inđiju u gostima sa 3:0 po setovima u okviru 15. kola Superlige.

Ekipa Strahinje Kozića nastavlja sa pobedničkim nizom u domaćem šampionatu, pa je nakon Radničkog zabeležena nova pobeda protiv Inđije.

Jedina neizvesnost na večerašnjoj utakmici bila je prvi set, koji je Vojvodina dobila na razliku rezultatom 26:24. U nastavku su crveno-beli zaigrali znatno bolje, a najbolji pokazatelj toga je i rutinski dobijen set rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 25:15. Pokušali su domaćini da se vrate u meč, međutim, odlična odbrana i igra u polju Novosađana bila je nepremostiva prepreka za njih. Treći set Kozićeva ekipa dobila je rezultatom 25:21.

Ovom pobedom su se crveno-beli vratili na deobu prvog mesta sa Crvenom zvezdom. Obe ekipe imaju po 39 bodova, ali Beograđani imaju utakmicu manje.

Ostali rezultati: Ribnica - Klek 3:1, Novi Pazar - Spartak Ljig 3:0.

Preostale utakmice 15. kola: Partizan - Radnički, Niš - Crvena Zvezda.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.