Izvor: Radio 021, 30.Nov.2020, 19:29

Vojvodina bolja od Radničkog u Nišu

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Radničkog u Nišu rezultatom 1:0 (1:0), u 16. kolu Super lige Srbije.

Pobednički gol postigao je Vukadinović u 14. minutu.

Vukadinović je prošao po desnoj strani i odigrao pas do Drinčića, koji je šutirao sa oko 25 metara, Ristić je odbranio, a lopta se potom odbila do Gemovića, koji je uputio pas pred gol Radničkog, a na loptu je natrčao Vukadinović i sa pet metara je prosledio u mrežu.

Zbog prigovora sudiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na to što nije dosudio faul u korist domaćina, žuti karton u ekipi Radničkog dobio je Borivoje Ristić.

U 85. minutu, Vojvodina je imala stopostotnu priliku za gol. Stojković je odigrao pas na desnu stranu ka Vukadinoviću, koji je uputio loptu pred gol Radničkog. Bojić je natrčao na loptu i šutirao iz prve sa četiri-pet metara, ali je lopta pogodila stativu.

Nakon duela u šesnaestercu Vojvodine, u 93. minutu, Filip Kasalica je prigovarao sudiji Milošu Milanoviću, zbog čega je dobio crveni karton.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.