Izvor: Radio 021, 21.Dec.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Roganović ubijen u Beču, teško ranjen Stefan Vilotijević

Pripadnik kavačkog klana Vladimir Roganović, ubijen je u pucnjavi u poznatom restoranu "Figlmiler" u centru Beča, a napadač je uhapšen.

Kako N1 nezvanično saznaje, ubijen je Vladimir Roganović, visoko pozicionirani pripadnik crnogorskog "kavačkog" klana. Teško je ranjen Stefan Vilotijević, takođe pripadnik tog klana.

Pucnjava ispred popularnog restorana u Beču bila je, po svemu sudeći, "ciljani kriminalni napad", a ne nasumično delo, izjavila je portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bečke policije.

Zvaničnih potvrda ovih informacija nema. Kako su naveli očevici, četiri muškarca stajala su u blizini izraelske ambasade u Beču, kada su odjeknuli hici iz vatrenog oružja. U tom momentu na ulici je bilo dosta ljudi.

Kako saznaje N1, prema rečima očevidaca neposredno pre obračuna, okupljeni muškarci razgovarali su na jednom od slovenskih jezika. "Dve osobe pronađene su s prostrelnim ranama danas oko 13.30 sati u Lugecku u Beču", objavila je policija u saopštenju.

Odmah je počela potraga oko mesta u četvrti Lugeck.

Autor: N1,021,B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

JEZIVO! PRVA FOTOGRAFIJA SA MESTA BRUTALNE LIKVIDACIJE U BEČU: Krvava tela pripadnika kavačkog klana na pločniku ispred čuvenog restorana! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Izvor: Kurir, 21.Dec.2018

Procureo snimak žrtava pucnjave u Beču u kojoj je ubijen pripadnik kavačkog klana Vladimir Roganović, a drugi muškarac  je teško povređena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.