Više od 500 stručnih kurseva širom Srbije

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2017, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 500 stručnih kurseva širom Srbije

Svi zainteresovani da otvore sopstveni biznis, osposobe se ili usavrše u određenoj delatnosti ili napreduju u karijeri u inostranstvu mogu da odaberu iz više od 500 kurseva stručnog osposobljavanja, te nege i lepote, praktično u bilo kom gradu u Srbiji.

Kuvar, konobar, frizer, kozmetičar, maser, tesar, zidar, ali i vatrogasac, serviser računara, fotograf, staklar, šumar, računovođa, negovatelj, personalni trener - samo su neka od zvanja koja možete da steknete pohađanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stručnih kurseva Akademije Oxford. Zasnovani u najvećem delu na kvalitetnoj i temeljnoj praksi, kursevi osposobljavanja, kao i sve popularniji kursevi nege i lepote, nude svim polaznicima mogućnost da za tri do šest meseci steknu primenjivo znanje u ogromnoj broju oblasti interesovanja, a koja su i vrlo tražena i u inostranstvu.

Prema rečima direktorke Akademije Oxford u Novom Sadu Iris Petrović, na zainteresovanim građanima je da istaknu oblast koja ih interesuje, a na školi da sklopi ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa firmom u kojoj će polaznik obavljati praksu, ukoliko isti ugovor već ne postoji.

"U dugogodišnjem radu, uspostavili smo saradnju sa brojnim preduzećima širom Srbije, te mi uvek možemo da odaberemo najbolje mesto za praksu naših polaznika. Međutim, naši polaznici imaju mogućnost da sami odaberu firmu u kojoj žele da rade praksu, a mi ćemo sklapanjem saradnje sa tom firmom omogućiti našem polazniku da, po okončanju kursa i polaganju ispita, stekne sertifikat sa kojim može da se zaposli u firmi po želji ili da, čak, pokrene sopstveni posao, siguran da poseduje znanje neophodno da ga valjano obavlja. To znači da polaznici ne moraju da žive i rade u gradovima u kojima su naše centrale, s obzirom na to da zaista možemo da se povežemo sa bilo kojom firmom u Srbiji. Mnogi naši polaznici sa sertifikatima Akademije Oxford rade u inostranstvu i vrlo su cenjeni u svojim oblastima rada", poručuje Iris Petrović i dodaje da su svi kursevi individualnog karaktera, što garantuje maksimalnu posvećenost svakom polazniku.

Polaznici kurseva osposobljavanja i kurseva nege i lepote u ovoj licenciranoj i priznatoj obrazovnoj ustanovi dobijaju i stručno napisane priručnike, potrebne za pripremu pred polaganje teorijskog dela pisanog i usmenog ispita. Pred polaznicima će se, po okončanju prakse, naći 12 pisanih pitanja, te tri usmena pitanja, a ukoliko ispite polože i prilože neophodnu prateću dokumentaciju (izvod iz matične knjige rođenih, kopiju lične karte, kopiju diplome osnovne ili srednje škole i državljanstvo staro najviše šest meseci), polaznici dobijaju pomenuti sertifikat i spremni su da se bave poslom za koji su se opredelili.

Trenutno su, navodi naša sagovornica, najpopularniji kursevi za gerontodomaćice i gerontonegovateljice, ali ne posustaju ni budući kuvari, konobari, kozmetičari, frizeri i šminkeri. Konstantno su popularni i tromesečni kursevi za masere, koji staju 20.000 dinara i specifični su jer se i teorijski i praktični deo obavljaju u celosti u prostorijama Akademije Oxford, na jednom mestu i pod najpovoljnijim radnim uslovima.

Bitno je napomenuti da kurseve Akademije Oxford mogu da pohađaju i zaposleni, čija praksa će biti u potpunosti usaglašena sa radnim vremenom i drugim uslovima. Pri tome su cene kurseva veoma povoljne - kursevi stručnog osposobljavanja staju oko 15.000 dinara za usluge škole i oko 6.000 dinara za usluge preduzeća u kojem se obavlja praksa, te između 10.000 i 20.000 dinara za raznolike kurseve nege i lepote.

Upis je u toku cele godine i bez prekida. Više informacija o celokupnoj ponudi Akademije Oxford, prijavama i centralama ove škole možete pronaći na zvaničnom sajtu OVDE, kao i u posebnoj sekciji za najčešća pitanja u vezi sa stručnim kursevima i obukama.

Akademija Oxford nalazi se na Trgu Marije Trandafil 14, a otvorena je za pružanje svih informacija radnim danima 08-19 i subotom 09-14 časova. Više informacija i na telefon 021/30-08-121, kao i na mejl novisad@akademijaoxford.com.

Autor: Reklamni tekst

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.