Izvor: Luftika.rs, 21.Maj.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video: Pogledajte šta je novo pripremio Dnevnjak

Popularna ekipa Dnevnjaka za svoje mnogobrojne fanove pripremila je iznenađenje za jubilarnu, tridesetu epizodu. Reč je o novom humorističnom skeču Filmofil.
Dnevnjak ne prestaje da nas zasmejava, ali ovoga puta u drugačijim ulogama – Ćićo je ultimativni filmofil! U svakoj epizode posetiće ga društvo, imaće šta i da vidi, i da čuje… Skečevi će trajati oko dva minuta, a emitovaće se svake subote.
Sigurno ćete prepoznati neke ljude iz svog okruženja, one poznate smarače >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji žive kroz filmove i serije, i dave sve ostale svojim (ne)zanimljivim pričama. Ovoga puta na redu je kauboj, a u narednim epizodama očekujte popularne blokbastere, serije, kultne filmove i još mnogo toga.
Kako izgleda kada klinci odgledaju neki film, pa se posle 15 dana poistovećuju sa likovima? Ćivotni stil, nesrećni kaubojski akcenat i ful kaubojska oprema, zaprepašćeni drugari… Saznajte o čemu je reč!
Pogledajte prvog Filmofila
Osim toga, u jubilarnoj epizodi mogli ste videti i neprijatnu situaciju sa stricem iz Trstenika, i saznati kakav seks je imao Ćićo, a kakav Aljoša…
Saznajte šta se desi kad Dnevnjak isprovocira manekenku  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.