Veoma hladno i maglovito

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2009, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veoma hladno i maglovito

NOVI SAD - Kako najavljuje Hidro-meteorološki zavod Srbije očekuje se veoma hladno jutro, sa jakim mrazom i mestimičnom maglom u nižim predelima, koja će se ponegde zadržati veći deo dana.

Jutarnja temperatura će se kretati od minus 18 do minus 10, u Negotinskoj krajini oko minus pet, dok će najviša dnevna biti od minus šest do nula, u mestima sa maglom oko minus osam, a u višim predelima do tri stepena. Duvaće slab vetar, promenljivog pravca.

Očekivana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jutarnja temperatura biće oko minus 10, a najviša dnevna do minus četiri.

U nedelju će u nižim predelima biti maglovito i tmurno, sa umerenim i jakim jutarnjim mrazem, dok će na planinama biti pretezno sunčano.

Početkom sedmice u košavskom području duvaće pojačan jugoistočni vetar, ali doći će do otopljenja, te će u većem delu zemlje biti pretežno sunčano, dok će se po kotlinama duže zadržati magla.

U utorak će se najpre na jugozapadu postepeno naoblačiti, ali meteorolozi najavljajuju još malo toplije vreme.

U sredu prognostičari najavljuju na planinama sneg, a u nižim predelima ujutru ledenu kišu, koja će u toku dana preći u susnežicu i sneg.

U četvrtak će biti oblačno, mestimično sa snegom, dok se krajem nedelje očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji sutra veoma hladno i maglovito

Izvor: TV Avala, 09.Jan.2009, 18:37

U Srbiji će sutra ujutru biti veoma hladno, sa jakim mrazom i mestimičnom maglom u nižim predelima, koja će se ponegde zadržati veći deo dana, saopštio je danas Hidro-meteorološki zavod Srbije.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.