Izvor: Radio 021, 15.Jan.2020, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki snoubord spektakl 1. februara na Spensu

Veliki snoubord spektakl, peto po redu takmičenje "City Jam" održaće se u subotu, 1. februara na velikom platou Spensa.

Događaj će ugostiti najbolje skijaše i bordere iz regiona i Evrope i pružiti priliku najmlađim Novosađanima da se oprobaju u zimskim sportovima.

Takmičari će pokazati svoje najnovije trikove u elementu poznatom među borderima širom Evrope kao novosadski "Double Kink Rail". Ovaj gelender je izuzetno dugačak, zabavan, ali i zahtevan, i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svojih 17 metara, svakako premašuje dužinu prosečnog "street raila", jedan je od najdužih na bilo kom evropskom gradskom snowboard i ski takmičenju.

Vozačima svakako predstavlja veliki izazov, jer imaju zadatak da pobede "gvozdenu zver".

"Mogu slobodno da kažem da onaj vozač koji dođe do kraja Spensovog rejla u bilo kom triku, zapravo, pobednik. Ovo je najduži "Double Kink Rail" u Evropi i svakako predstavlja veliki izazov za takmičare. Oni tako stiču reputaciju i poštovanje, a Novi Sad postaje mesto gde se ljubitelji ekstremnih sportova rado vraćaju", rekao je novinar hrvatskog Jutarnjeg lista i snouborder Vid Barić.

Više o događaju koji počinje u 17 časova, saznajte i putem fejsbuka OVDE i sajta OVDE.

Podsetite se kako je izgledalo prošlogodišnje takmičenje:



Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.