Izvor: Radio 021, 24.Jan.2020, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti savladali Grčku, protiv Italije za peto

Vaterpolisti Srbije savladali su Grčku sa 12:9 i u nedelju će igrati protiv Italije za plasman na peto mesto na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Delfini su uspeli da se oporave od pomalo neočekivanog poraza od Španije u četvrtfinalu i bez previše napora savladali Grčku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << .

Utakmica protiv Italije na programu je u nedelju od 16 časova.

Posle izjednačenog prvog poluvremena, koje je završeno vođstvom Srbije od 6:5, izabranici Dejana Savića dodali su gas u nastavku i stigli do ubedljive pobede.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Stefan Mitrović i Nikola Dedović sa po tri pogotka, Vico i Filipović postigli su po dva.

Srbija će se za peto mesto boriti protiv selekcije Italije, koja je nešto ranije savladala Rusiju sa 14:12.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Pijetlović: Teško je posle toliko medalja igrati za peto mesto

Izvor: RTS, 24.Jan.2020

Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Gojko Pijetlović izjavio je da je utakmica protiv Grčka bila psihički teška, ali da je važna pobeda. . Srbija je savladala Grčku 12:9 i u nedelju će protiv Italije igrati za peto...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.