Izvor: Radio 021, 06.Jul.2020, 20:06

Vanredna situacija proglašena i u Lučanima

U opštini Lučani kod Čačka danas je proglašena vanredna situacija zbog povećanog broja zaraženih od koronavirusa, saopštio je Opštinski štab za vanredne situacije.

Na teritoriji oštine Lučani, koja ima dvadesetak hiljada stanovnika, danas je potvrđeno prisustvo koronavirusa kod šest lica, dok se za 21 očekuju rezultati testiranja.

Od sredine juna do danas u Lučanima je od koronavirusa obolelo devetoro.

Štab za vanredne situacije izdao je naredbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da je u Lučanima obavezno korišćenje zaštitnih maski u zatvorenom javnom prostoru, zabranjeno je organizovanje proslava, sportskih i drugih manifestacija.

Radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih radnji i maloprodajnih objekata je od danas ograničeno na od sedam do 22 časa.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.