VIDEO: Žena šetala Moskvom sa odsečenom glavom deteta u ruci

Izvor: Radio 021, 29.Feb.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Žena šetala Moskvom sa odsečenom glavom deteta u ruci

Jedna metro stanica u Moskvi je danas zatvorena pošto je policiji prijavljeno da žena obučena u crno stoji ispred stanice sa odsečenom dečjom glavom u ruci, objavili su danas ruski mediji.

Ta žena je navodno vikala "Alahu Akbar".

Kada je policija prišla ženi, ona je počela da plače. "Zbog njenog ponašanja, policija ju je odmah poslala na forenzičko psihijatrijsko veštačenje, kako bi se ustanovilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da li može da razume šta je uradila. Istraga je u toku", rekla je portparolka moskovske policije.

Policija je saopštila da je u jednoj zgradi pronašla obezglavljeno telo deteta od tri ili četiri godine. Radi se o devojčici Nastasji M. Dete je bilo staro tri ili četiri godine.



Autor: Agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.