VIDEO: Ukrali bicikl na Limanu II, blizu policijske ispostave

Izvor: Radio 021, 07.Avg.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ukrali bicikl na Limanu II, blizu policijske ispostave

Dva muškarca ukrala su bicikl iz stambene zgrade na Limanu II oko 14 časova.

Kako se vidi na snimku koji je postavljen na fejsbuk stranici Uživo sa novosadskih ulica, lopovi su ušli u zgradu i bez problema ukrali dvotočkaša. Ulaz je bio otključan, a sve se desilo u blizini ispostave policije.

Ovo je druga poznata krađa bicikla za nedelju dana u gradu.

Podsetimo da je nedavno jedan lopov na Rotkvariji ukrao bicikl u roku od šest minuta, takođe iz jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zgrade. Taj snimak pogledajte OVDE.

Inače, u Novom Sadu se godišnje ukrade oko 2.000 bicikala, a krađa je više nego zvaničnih prijava policiji. Nadležnima je lakše da uhvate počinioca ukoliko je bicikl registrovan, što nije praksa koju praktikuje većina vlasnika dvotočkaša.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrali bicikl na Limanu II, snimljeni kamerama u zgradi

Izvor: NoviSad.com, 07.Avg.2016

Još jedan bicikl ukraden je danas oko 14 sati, ovaj put iz zgrade na Limanu II u blizini policijske stanice, i ta krađa snimljena je video-nadzorom..

Nastavak na NoviSad.com...

KRAĐA U PO BELA DANA Lopovi odneli bicikl u blizini policijske stanice u Novom Sadu (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Avg.2016

Dva muškarca ukrala su bicikl iz stambene zgrade na Limanu II oko 14 časova...Kako se vidi na snimku koji je postavljen na fejsbuk stranici Uživo sa novosadskih ulica, lopovi su ušli u zgradu i bez problema ukrali dvotočkaša. Ulaz je bio otključan, a sve se desilo u blizini ispostave policije...Ovo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.