Izvor: Radio 021, 19.Jul.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: "Top Gun" se vraća u bioskope, Tom Kruz i dalje leti

"Top Gun" se vratio - Tom Kruz se iznenada pojavio na Komic-Konu (Comic-Con) kako bi prikazao prvi insert iz dugoočekivanog nastavka tog akcionog filma.

"Top Gun: Maverick" trebalo bi da počne da se prikazuje u junu 2020. i u njemu će se vratiti Kruzov prgavi vojni pilot više od 30 godina nakon izvornog filma koji je pretvorio američkog glumca u svetsku zvezdu.

"Stalno me pitaju: kad ćeš napraviti drugi? Bili ste vrlo strpljivi i osećao sam da je moja odgovornost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da to ispunim", rekao je Kruz obožavateljima na Comic-Conu koji okuplja ljubitelje filmova, televizije i knjiga u američkom San Dijegu.

U insertu se vidi Kruz obučen u slavnu kožnu jaknu Pita "Maverika" Mičela, kako se trka na motoru i upravlja borbenim avionom leteći kroz uski, snegom ispunjeni, kanjon.

Nastavak dolazi posle više od tri decenije od originalnog filma iz 1986. i u njemu se pojavljuju glumci Majls Teler, kao sin pilota Gusa, kojeg je igrao Entoni Edvards i koji je bio ubijen tokom vežbe u prvom filmu.

U filmu "Top Gun: Maverick" glume i Džon Ham, Ed Haris i Val Kilmer, ponovno u ulozi Maverikovog suparnika "Ajsmena".



Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tom Cruise najavio nastavak Top Guna: pogledajte prvi trejler

Izvor: Tracara.com, 20.Jul.2019, 08:32

Tom Cruise pojavio se na Comic Conu, održanom u San Diegu ove nedelje, kako bi najavio nastavak filma koji ga je proslavio. Film Top Gun: Maverick dobio je svoj nastavak koji ćemo u bioskopima gledati 2020. godine, a radnja je smeštena 34 godine u budućnost. Cruise je ponovo u ulozi Pita „Maverika“...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.