VIDEO: Surfovala u blizini vulkana koji izbacuje lavu

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2016, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Surfovala u blizini vulkana koji izbacuje lavu

Alison Tel postala je prva osoba koja je surfovala u blizini vulkana koji izbacuje lavu.

"Krenula sam da uhvatim talas i kada sam mu se približila osetila sam na sebi kao kišu od kamenja i brzo sam zaronila. Shvatila sam da mi se veliki talas približava i počela sam panično rukama da veslam ne bih li se pomerila iz opasne zone u kojoj sam se našla", ispričala je Alison o iskustvu surfovanja u blizini vulkana Kilaua na Havajima.

Tim spasilaca krenuo je ka njoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a ona je, dok je čekala pomoć, iznad sebe ugledala dugu. "Na Havajima duga predstavlja put kojim su bogovi došli da blagoslove zemlju. Odjednom se zastrašujuća scena pretvorila u jedan magičan trenutak mog života", navodi Alison.

"Ovo je bio moj životni san", kaže 30-ogodišnja Alison.



Autor: Mirror

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.