Izvor: Radio 021, 05.Feb.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Roditelji na ulici bacali bebu u vazduh, pa uhapšeni

Dvoje Rusa, muškarac i žena, uhapšeni su u Maleziji zbog sumnje na zlostavljanje bebe.

Naime, tokom nastupa na ulici, uzeli su svoje dete za noge, njihali ga i bacali u vazduh, piše BBC.

Videosnimak jedne od njihovih uličnih predstava proteklih dana je postala viralna i zapela je za oko lokalnoj policiji. Korisnik Fejsbuka snimio je njihov nastup, objavio ga i napisao kako se radi o "neodgovornom postupanju zbog kojeg može doći do povreda", pozvavši pritom policiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da reaguje.

Roditelji, u svojim kasnim dvadesetim godinama, putuju po Aziji sa svojom četvoromesečnom bebom.

Policija ih je uhapsila tokom njihovog drugog, sličnog nastupa na ulicama Kuala Lumpura.

"Priveli smo ih u ponedeljak na ispitivanje zbog navodnog zlostavljanja njihove četvoromesečne devojčice", izjavio je Mazlan Lazim, šef policije u Kuala Lumpuru i dodao kako dete nema vidljivih povreda.



Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

“PERFORMANS” KOJI JE ZGROZIO SVET Ruski par četvoromesečnu bebu bacao u vazduh i ŽONGLIRAO njome na ulici (VIDEO)

Izvor: Blic, 05.Feb.2019

Dvoje je Rusa privedeno u Maleziji nakon što su na ulici zamahivali svojom bebom držeći je za noge i pritom bacajući je u vazduh.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.