Izvor: Radio 021, 07.Jan.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Prvi pogled na novu "Igru prestola"

HBO je započeo ovu godinu još jednim trejlerom sadržaja koji nam donose u narednih 12 meseci.

Video sadrži nove klipove iz serija koje se vraćaju na male ekrane kao što su "Veep", "Velike male laži" ("Big Little Lies") i "Igra prestola" ("Game of Thrones"), ali i nekih novih ostvarenja poput "Watchmen" i "Euphoria".

Kratak video materijal iz serije "Igra prestola" je značajan jer se radi o prvom prikazu nove sezone, a i zbog toga što prikazuje prvi susret između >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Sanse Stark i Deneris Targerijen. Kako je najavljeno ranije, nova sezona započinje tako što Deneris i Džon Snežni stižu u Zimovrel, pa je i ovaj susret možda među prvim kadrovima koje ćemo videti u poslednjoj sezoni ove popularne serije.

U videu Sansa govori Deneris: "Zimovrel je Vaš, Vaša Milosti" što sugeriše da ona neće pružati otpor kada se njen brat vrati u njihov porodični dom sa novom kraljicom. “Igra prestola” se vraća na HBO u aprilu sa svojom završnom sezonom.



Autor: Bosonoga

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.