VIDEO: Poslanici Dosta je bilo pevali Pada vlada u Skupštini

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Poslanici "Dosta je bilo" pevali "Pada vlada" u Skupštini

Poslanici opozicionog pokreta Dosta je bilo danas su iz hola Skupštine Srbije uz pesmu "Pada Vlada" građanima poželeli srećnu Novu godinu.

Dok su poslanici DJB uz pratnju gitare koju je svirao njihov predsednik Saša Radulović pevali pesmu "Pada Vlada", poslanici u skupštinskoj sali su stajali mirno uz državnu himnu "Bože pravde", jer se završavalo redovno jesenje zasedanje. "Želimo svim građanima Srbije uspešnu i dobru 2017. godine i da nam padne vlada i da konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dobijemo demokratsku vlast koja će uvesti red u Srbiji i od Srbije napraviti zemlju u kojoj se lepo i rado živi", poželeo je Radulović.

Poslanici su potom otišli u skupštinsku salu gde je završilo zasedanje i poslanicima koji su preostali u sali uz gitaru otpevali istu tu pesmu. Pesma se zatim čula i kroz hodnik skupštinski sve dok poslanici DJB na čelu sa Radulovićem nisu ušli u svoj poslanički klub.  

Gojković: Pevanje i sviranje u Skupštini ponižavanje parlamenta

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da su poslanici Dosta je bilo pevanjem i sviranjem gitare u parlamentu pokušali da obesmisle i ponize najviše zakonodavno telo.

"Ova je bilo na nivou nekoga amaterskog zamišljanja kako izgleda proslava nečega posle neke noćne pijanke",  rekla je Gojković. Ona je kazala da ponašanje poslanika DJB govori više o njima nego o predsednici parlamenta i poslanicima vladajuće većine koji su vredno radili na donošenju više predloga zakona.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.