VIDEO: Policajac reguliše saobraćaj kao Majkl Džekson

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Policajac reguliše saobraćaj kao Majkl Džekson

Policajac u indijskom gradu Indor došao je na ideju da gužvu u saobraćaju reguliše izvođenjem čuvenog plesa "Moonwalk", kao pop zvezda Majkl Džekson, čiji je obožavalac.

"Godinama sam obožavalac Majkla Džeksona i naučio sam njegov ples i tako 12 godina regulišem saobraćaj", rekao je Frans presu 38-godišnji policajac plesač Randžit Sing.

"Na početku su ljudi bili iznenađeni, ali su se vremenom navikli i ples postiže čuda", rekao je Sing, koji, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << navodi Frans pres, podseća na bolivudsku zvezdu sa izrazitim brkovima kao nekadašnji pevač grupe "Queen" Fredi Merkjuri.

Prema njegovim rečima, zamorno je na isti način regulisati saobraćaj u haotičnom gradu od oko dva miliona ljudi, ali je "Moonwalk" zabavan i tako vozači uspore.

Sing je rekao da ima manje saobraćajnih prekršaja u delu gradu gde on radi, posebno na raskrsnicama.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.