VIDEO: Od smeća na plaži napravio teretanu

Izvor: Radio 021, 02.Maj.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Od smeća na plaži napravio teretanu

Poznatu poslovicu kako je "smeće jednog čoveka bogatstvo drugog", u potpunosti je dokazao Afrikanac Alcindo Soares kada je na plaži u gradu Kejp Verde od smeća i krhotina iz okeana napravio teretanu.

Soares je ceo život sanjao da postane profesionalni atletičar. Međutim, nikada sebi nije mogao da priušti odlazak u teretanu. Šetajući plažom Santa Marija jednog dana je došao na ideju da od smeća napravi improvizovane sprave za vežbanje.

Mnogi su se iznenadili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kada su videli njegovu teretanu na pesku, koju su posle počeli da koriste mnogi meštani koji, kao i Soares, ne mogu da priušte odlazak u teretanu.

"Veoma je važno za sve meštane da mogu da dođu na plažu Santa Marija i besplatno vežbaju. Jako sam srećan i ponosan što sam ujedno uspeo i da očistim plažu", kazao je Soares za "Men's Health".

Ovaj Afrikanac kaže kako će teretanu na plaži koristiti dok je živ.

"Treniram, zatim odem da plivam i moj dan je ispunjen", istakao je Soares.



Autor: Klix.ba

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.