VIDEO: Objavljen tizer za sedmu sezonu Igre prestola

Izvor: Radio 021, 05.Mar.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Objavljen tizer za sedmu sezonu "Igre prestola"

HBO je objavio tizer za nadolazeću sedmu sezonu popularne serije "Game of Thrones".

Još uvek nije poznato kada bi trebalo da počne emitovanje sedme sezone "Game of Thronesa".Pojavile su se informacije da bi to moglo da se dogodi tek u julu ili septembru.

Ranije su izvršni producenti najavili da će se nova sezona osloniti na jake ženske likove s obzirom na činjenicu da Deneris i Jara plove za Vesteros, Sansa drži Vinterfel, a Olena Tajrel je ušla u politički >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << savez s Elarijom Send, kao i Sersei na poziciji srednjovekovnog Sit lorda.

Oni su naveli da će gledaocima biti jasno i ko je Sersei sada, jer kako su objasnili, ona nikada nije bila dobra osoba, ali je uvek volela svoju decu koje više nema tako da je ništa ne sprečava da pokaže svoju najgoru stranu u sedmoj sezoni.

Ohhh... a little #GameofThrones S7 #InProduction love tonight. @WatchersOTWall #Oathkeeper pic.twitter.com/9lwTLvUKi6

— Oz (@OzofThrones) March 4, 2017

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.