Izvor: Radio 021, 23.Sep.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Objavljen prvi trejler za film "Breaking bad"

Glumac Aron Pol pojavio se u prvom tizer trejleru za predstojeći film "El Camino: A Breaking bad", koji je snimljen prema popularnoj seriji koja se emitovala do 2013. godine.

Tizer je prvi put prikazan na dodeli nagrada Emi u nedelju u Los Anđelesu.

U "El Camino", Džesi Pinkmen beži od svojih otmičara, od zakona i od svoje prošlosti. Obozavaoci serije sećaju se da je Pinkmen pobegao iz naci kampa u automobilu "Chevrolet El Camino".

Radnja popularne serije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koja se emitovala od 2008. do 2013. godine vrtela se oko Voltera Vajta (Brajan Kranston), profesora hemije u srednjoj školi kojem je dijagnostikovan neoperabilni rak pluća.

Zajedno sa svojim bivšim učenikom Džesijem Pinkmanom (Aron Pol), Vajt se okreće svetu kriminala proizvodeći i prodavajući kristalni metamfetamin, a sve kako bi osigurao finansijsku budućnost svoje porodice pre svoje smrti.

Do trenutka kada je emitovana poslednja epizoda, serija se nalazila među najgledanijim programima američke kablovske televizije.



Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.