Izvor: Radio 021, 31.Dec.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Netfliks objavio prvi interaktivni film, gledaoci biraju ishod

Netfliks je objavio dugoočekivani film "Black Mirror: Bandersnatch".

Radi se o interaktivnom filmu u kojem gledaoci mogu da biraju kakve će odluke donositi glavni likovi i šta će se s njima događati, a prema pisanju "Dejli mejla", postoji veliki broj kombinacija i čak pet mogućih krajeva. U zavisnosti od odluka koje donosite, film traje između 40 i 90 minuta, a ovo je prvi interaktivni film na Netfliksu.

Pratimo priču mladog Stefana koji poludi nakon što kreira >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << videoigricu koja se bazira na fantastičnom romanu, nakon čega njegova stvarnost počne da se menja. Prvi izbor koji gledaoci imaju je odluka što će Stefan doručkovati, a zatim odluke postaju sve kompleksnije.



Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.