VIDEO: Narko bos u luksuznoj zatvorskoj ćeliji

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Narko bos u luksuznoj zatvorskoj ćeliji

Policija u Paragvaju upala je u zatvorsku ćeliju jednog narko bosa i zatekla luksuzne prostorije, posle čega je pokrenuta istraga o tome koji mu je zvaničnik to omogućio.

U trosobnoj ćeliji, koju je koristio brazilski narko bos Žarvis Ćimenes Pavao, otkriveni su konferencijski prostor, televizor s ravnim ekranom, biblioteka i kuhinja.

Policija je saznala da je Pavao planirao da eksplozivom napravi rupu u zidu i pobegne iz zatvora. Trebalo je da on izdržava zatvorsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kaznu do sledeće godine, a posle toga bi verovatno bio izručen Brazilu.

Sada je prebačen u poseban objekat, daleko od njegove luksuzne ćelije u Takumbu, u blizini glavnog grada Paragvaja, Asunsiona.

Zatvorenici u Takumbu rekli su da ko god je hteo da boravi u luksuznoj ćeliji morao je da plati Pavau naknadu od 5.000 dolara, kao i nedeljnu kiriju od 600 dolara. "On je bio najvoljeniji čovek u tom zatvoru", rekao je zatvorenik Antonio Gonzales.

Ćelija je takođe imala klima uređaj, udoban nameštaj, sopstveno kupatilo i DVD kolekciju. Među izdanjima u DVD kolekciji bila je TV serija o životu najvećeg kolumbijskog krijumčara droge Pabla Eskobara. Eskobaru koji je ubijen 1993. godine, u dogovoru s kolumbijskim vlastima bilo je dopušteno da dizajnira svoj zatvor.



Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.