Izvor: Radio 021, 22.Sep.2019, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Mučio zmiju pa mu ona uzvratila

Mladić koji je zadirkivao zmiju prema mnogima dobio je upravo ono što je tražio - zmija ga je ugrizla za glavu, pokazuje snimak koji kruži društvenim mrežama.

Na snimku se vidi mlađi muškarac koji u rukama drži zmiju i više puta joj duva u lice, unatoč tome što je ona sve više uznemirena. Nakon što je nastavio sa svojim nasilničkim ponašanjem, doneo je glupu odluku da stavi zmiju na glavu.

Međutim, to mu se vrlo brzo obilo o glavu, i to bukvalno, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << što se vidi na snimku koji je objavljen na Fejsbuk stranici Reptile Hunter.

Veruje se da nije bila u pitanju otrovnica.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.