Izvor: Radio 021, 31.Okt.2020, 21:00

VIDEO: Medved i dva tigra prognozirali pobedu Bajdena

Stanovnici Sibirskog zoološkog vrta, mrki medved i dva tigra, prognozirali su da će pobednik predsedničkih izbora u SAD biti demokratski kandidat Džo Bajden.

Mrki medved Bajan predvideo je pobedu Bajdena nad aktuelnim američkim predsednikom Donaldom Trampom tako što je od dve ponuđene lubenice izabrao onu sa likom Bajdena.

Na snimku iz zoološkog vrta vidi se kako medved bez razmišljanja prilazi lubenici sa likom Bajdena, koju je zatim celu pojeo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />Bengalski tigar Kan poigrao se lubenicom sa Bajdenovim likom, potpuno ignorišući Trampa.

Amurski tigar Bartek takođe se odlučio za Bajdena i oborio lubenicu sa njegovim likom sa postolja, nakon čega se ona raspala.

Mediji ipak dovode u sumnju Bajanova predviđanja, s obzirom na njegove netačne prognoze pobednika Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. u Rusiji i predsedničkih izbora u Ukrajini 2019.

Podsećaju da je polarni medved Feliks uspešno predvideo pobedu Trampa na izborima 2016, dok je ženka amurskog tigra Junona tada tipovala na Hilari Klinton.

All the polling you need: A brown bear & 2 tigers all chose the Biden watermelon over the Trump one at a Siberian zoo where a bear correctly predicted Trump's 2016 win @MoscowTimes https://t.co/usW00WHLoM pic.twitter.com/OsBVbCesyq

— Alec Luhn (@ASLuhn) October 28, 2020
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.