VIDEO: Manekenka u hodu na pisti podojila bebu

Izvor: Radio 021, 18.Jul.2018, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Manekenka u hodu na pisti podojila bebu

Iznenađenje na reviji kupaćih kostima "Sports Illustrated" bila je model Mara Martin koja je modnom pistom prošetala u zlatnom kupaćem dojeći petomesečnu ćerku.

Beba je na ušima imala plave slušalice da joj ne bi smetala buka, a publika jun je pozdravila ovacijama.

"Ne mogu da verujem da sam na naslovnim stranama sa svojom devojčicom zbog nečega što radim svaki dan. Zahvalna sam što možda mogu da doprinesem da se dojenje prihvati kao nešto normalno i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da mogu da pokažem drugim ženama da sve to mogu da rade", poručila je Martin.

Ona je rekla da je njena ideja i poruka bila da je ona majka i da hrani dete hodajući.

"Prošle večeri bilo je još žena koje su zaslužile da budu na naslovnim stranama. Sve smo mi sposobne za multitasking", rekla je za Yahoo.

Ova manekenka bila je u društvu dvadesetdvogodišnje paraolimpijke u snoubordingu Bren Hakabi, žene koja se priključila vojsci i jedne žene koja se izlečila od raka. Martin je za reviju izabrana sa još 15 finaliskinja, a komentari su skoro svi pozitivni i ukazuju na to da upravo tako izgleda život savremenih žena.



Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.