Izvor: Radio 021, 09.Okt.2020, 18:55

VIDEO: MUP objavio snimak primopredaje novca i hapšenja pomoćnice ministra

D. J. N, pomoćnica ministra Branislava Nedimovića, uhapšena je danas zbog primanja mita u obliku mesečne rate u iznosu od 1.000 evra koje je primala od D. Č, a MUP je objavio snimak primopredaje novca i hapšenja.

Na snimku se vidi kako D. Č. čeka pomoćnicu ministra sa kovertom u rukama, da bi se nakon toga, njih dvoje našli u jednom od kafića. Nakon toga, vidi se koverta puna dinara, koju je D. Č. predao pomoćnici ministra.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović oglasio se nakon današnjeg hapšenja i rekao da je pomoćnicu površno poznavao. Više o tome šta je izjavi očitajte na OVOM LINKU.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje, o čemu opširnije OVDE. Iz Ministarstva poljoprivrede su saopštili da će biti sankcionisan svako ko zloupotrebljava svoj položaj i dodali su da učestvuju u borbi protiv svakog oblika korupcije.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Objavljen snimak hapšenja ministrove pomoćnice VIDEO

Izvor: B92, 09.Okt.2020

Pomoćnica ministra poljoprivrede D. J. N. uhapšena je ranije tokom dana zbog primanja mita...Kako je ranije rečeno, sumnja se da je D. J. N, od D. Č. primila mesečnu ratu unapred obećane koristi za pomoć pri dobijanju ugovora u postupku javne nabavke Ministarstva poljoprivrede u oblasti usluga,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.