Izvor: Radio 021, 02.Sep.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kabel remizirao sa Žarkovom, sledi duel sa Trajalom

Fudbaleri Kabela remizirali su sa Žarkovom 0:0, u šestom kolu Prve lige Srbije.

I pored toga što su igrači Kabela imali terensku inicijativu tokom meča, kao i nekoliko odličnih prilika za gol, mreže su mirovale na Slanoj bari. Izabranici Zorana Vasiljevića upisali su svoj drugi remi u šampionatu, pa sada imaju 11 bodova, koliko su osvojili Novi Pazar i Grafičar, koji su ispred Novosađana zbog bolje gol razlike. Tek jedan bod više ima prvoplasirani Metalac. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Međutim, nekoliko izglednih šansi nije bilo dovoljno da se ozbiljno ugrozi gol čuvara mreže Žarkova, pa je oko 200 posetilaca otišlo kućama bez prilike da se raduju golu domaćeg tima.

Da su crveno-crni pružili nešto slabije izdanje ukazuje i Vladimir Ilić, vezista tima.

"Navikli smo publiku na dobru igru i dosta stvorenih šansi, a ovo je bila nešto slabija utakmica u odnosu na prethodne. Ipak, i u ovom meču smo imali četiri stopostotne šanse, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Taktički smo bili dobro postavljeni, pročitali smo protivnike i nismo mu dozvolili da ozbiljno pripreti. Ostaje žal za pobedom, ali se nadam da ćemo već u sledećoj utakmici, koju igramo protiv Trajala, iskoristiti svoje prilike", poručuje Ilić.



Novosađani u sredu odlaze na megdan Trajalu u Kruševac. Kruševljani su dobro startovali prvenstvo, vezali tri pobede, ali je onda usledio pad u igri, pa su iz poslednja tri kola izvukli samo jedan bod. Takav rezultat smešta ih na osmo mesto Prve lige Srbije. Međutim, Ilić smatra da odlaze na duel ozbiljnom protivniku.

"To je tim koji je pretendent za plasman u viši rang. Sigurno će biti teško gostovanje, ali mi se nećemo predati, niti idemo tamo spuštenog garda. Borićemo se i daćemo sve od sebe i pokušaćemo da se vratimo kući sa povoljnim rezultatom", zaključuje fudbaler Kabela.

Utakmica između Kabela i Trajala igre se u Kruševcu sa početkom u 18 časova, a prenos utakmice biće na četvrtom kanalu Arena sporta.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.