Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021, 14:37

VIDEO: Ibrahimović na Sanremu uz "Jutro je" Nade Topčagić

Proslavljeni fudbaler Zlatan Ibrahimović je na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove pesme "Jutro je" narodne pevačice Nade Topčagić.

Ibrahimović, inače fudbaler trenutno drugoplasirane ekipe Serije A, Milana, biće jedan od voditelja na najvećem italijanskom muzičkom festivalu, a njegov izlazak na scenu pratila je muzika iz ove pesme.

Izbor organizatora svakako nije bio slučajan, s obzirom na to da je Ibra ranije kačio snimak na kom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se veseli u karantinu uz jednu od najpopularnijih srpskih narodnih pesama.

NADA TOPČAGIĆ ZLATAN IBRAHIMOVIC - JUTRO JE - SAN REMO 2021 IDEMOOO pic.twitter.com/jt3jQ3zEx3

— ULIČNI KREDIBILITET (@venenozan7) March 2, 2021

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NADA TOPČAGIĆ ODUŠEVLJENA GESTOM ZALTANA IBRAHIMOVIĆA NA SANREMU: Vratio me je u orbitu, molim se za njega u crkvi! VIDEO

Izvor: Kurir, 03.Mar.2021

Nada Topčagić bila je gost "Pulsa Srbije" na Kurir televiziji gde je pričala koliko je srećna što je Zlatan Ibrahimović na sceni festivala Sanremo izašao uz njenu pesmu "Jutro je".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.