Izvor: Radio 021, 20.Okt.2019, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dizni objavio trejler koji traje tri i po sata

Novi Diznijev kanal biće pokrenut za samo nekoliko nedelja, a u pokušaju da javnost u Sjedinjenim Američkim Državama bolje upoznaju s kanalom Disney+, objavljen je trejler koji traje tri sata i 28 minuta.

U njemu je naveden svaki naslov koji će biti prikazan na ovom kanalu.

Svaki naslov popraćen je 15-sekundnim isečkom filma ili serije. Na kanalu će se naći i filmovi koji su nastali pre 1989. godine poput filmova "Sammy, the Way-Out Seal", "The Adventures of >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Bullwhip Griffin", "The Computer Wore Tennis Shoes", te "The Barefoot Executive."

Film "The Barefoot Executive" je američka komedija snimljena 1971. godine koja govori o šimpanzi koja ima neverovatnu sposobnost predviđanja popularnosti TV emisija. Mnogi ljubitelji Diznijevih filmova veruju da je ovaj film najviše zalužio rimejk.

Na ovom kanalu moći će da se vide i animirani filmovi iz 90-tih poput "Male sirene", "Kralja lavova", te "Lepotica i zver". Osim toga biće dostupni i filmovi "Treasure Planet", "Atlantis", "Home on the Range", "Brother Bear" i mnogi drugi.

Kanal Disney + počeće sa emitovanjem 12. novembra i moći će da se gleda za 6,99 dolara mesečno.



Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.