Izvor: Luftika.rs, 20.Avg.2018, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uznemiravaju goste: Deci zabranjen ulaz u restoran

Jedan popularni restoran zabranio je ulazak deci. Restoran koji se nalazi na turističkom nemačkom ostrvu Rigen u Baltičkom moru na ovaj neobičan potez se odlučio zbog onih koji žele više privatnosti.
Gosti ispod 14 godina posle 17 sati više neće moći u restoran jer ne znaju da se ponašaju, kako su naveli u restoranu, a roditelji za to ne haju.
Deca gnjave i uznemiravaju goste za susednim stolovima, vuku stolnjake i prevrću čaše s vinom, kaže vlasnik.
Predsednik saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << hotela i restorana u nemačkoj pokrajini Meklenburg-Zapadna Pomeranija, gđe se Rigen nalazi, nije srećan zbog te odluke, ali naglašava da svaki ugostitelj ima pravo da vodi svoj posao kako želi.
Kako su vegani Džejmiju Oliveru uništili život
Izvor: Tanjug

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.