Uticaj norveške klime na izgled norveške trpeze

Izvor: Plakatt.com, 04.Jun.2010, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uticaj norveške klime na izgled norveške trpeze


Eduka Centar, Novi Sad
Tuesday 8 Jun 19:00

Šta znate o norveškoj kuhinji? Da li znate kako se Norvežani hrane, šta uzgajaju, a šta love tj. pecaju? Na koji način pripremaju svakodnevne obroke u svojim kuhinjama i kako su se kroz istoriju snalazili za popunjavanje svoje trpeze? Odgovore na postavljena pitanja saznaćete u utorak, 08. juna od 19h u amfiteatru Eduka Centra, Mite Ružića 1, Novi Sad (Katolička porta), na predavanju 'Uticaj norveške klime na izgled norveške trpeze'. Ulaz je slobodan. Vidimo se!
Ovo predavanje je deo ciklusa javnih predavanja"Recepti iz obrazovanja: Kako komunicirati sa svim kontinentima?", koja održavaju predavači i gosti Škole stranih jezika Eduka Centra, svakog utorka u 19h.

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Uticaj norveške klime na izgled norveške trpeze

Izvor: PRObjave.com, 04.Jun.2010

Novi Sad, 08. Juni 2010. / PR Objave Najava - Šta znate o norveškoj kuhinji? Da li znate kako se Norvežani hrane, šta uzgajaju, a šta love tj. pecaju? Na koji način pripremaju obroke i kako su se kroz istoriju snalazili za popunjavanje svoje trpeze? Odgovore na postavljena pitanja saznaćete...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.