Uskoro grade sportsku halu u Petrovaradinu

Izvor: Radio 021, 16.Maj.2015, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro grade sportsku halu u Petrovaradinu

"Poslovni prostor" će uskoro raspisati javni tender za izbor izvođača za gradnju sportske hale u Petrovaradinu.

Sportska hala će se graditi u ulici Rade Končara bb na mestu pomoćnog fudbalskog igrališta, odnosno nedaleko od kompleksa fabrike "Pobeda".

- Hala će imati sportski teren sa tribinama i pratećim sadržajem sa ukupno oko 800 mesta - kažu u Poslovnom prostoru za 021.rs.

Procenjena vrednost je preko 150 miliona dinara, a za ovu godinu u budžetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << grada je predviđeno 100 miliona dinara.

- Trenutno se završava projektna dokumentacija i pribavljanje građevinske dozvole, a početak radova se očekuje u drugoj polovine godine - navode u "Poslovnom prostoru".

Gradnjom ove hale, stanovnici Petrovaradina će konačno dobiti sportski objekat i neće morati da idu u druge delove grada da bi se bavili sportom.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.