Izvor: Radio 021, 16.Sep.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro gotov most preko kanala DTD na Bulevaru Evrope

Asfaltiranje saobraćajnih površina na mostu preko Kanala DTD završiće se u petak, 18. septembra.

Novoizgrađeni most je dugačak 176, a širok 30 metara. Ima četiri saobraćajne trake, kao i biciklističke i pešačke staze. Vrednost radova je 657 miliona dinara, a izvođači su "Energoprojekt niskogradnja" iz Beograda i "West-gradnja" iz Šapca.

"Prilikom izgradnje mosta, zahvaljujući tehničkom rešenju koje je predložio izvođač, uštedeli smo oko 30 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dinara, zbog čega je izvođaču na osnovu ugovora isplaćena premija od oko šest miliona dinara. Na taj način ostvarili smo značajnu uštedu u budžetu Grada u iznosu od 24 miliona dinara, zahvaljujući, pre svega pogodnostima koje pruža Zakon o javnim nabavkama", izjavio je direktor Zavoda za izgradnju grada, Goran Višnjić.

Takođe, do polovine oktobra bi trebalo da bude završena izgradnja saobraćajnice i na preostale dve deonice Bulevara Evrope.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

ZIG: U petak završetak asfaltiranja mosta na Bulevaru Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2015

Javno preduzeće "Zavod za izgradnju grada" (ZIG) Novi Sad saopštilo je dans da će u petak (18. septembar) biti završeno asfaltiranje svih saobraćajnih površina na mostu na Buelavru Evrope (preko Kanala DTD), što je jedna od najznačajnijih investicija iz ovogodišnjeg Programa uređivanja građevinskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.