Izvor: Radio 021, 18.Mar.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno devetoro osumnjičenih za prevare u katastru

Policija je uhapsila devetoro osumnjičenih za prevare prilikom knjiženja stanova u katastru nepokretnosti, korišćenjem lažne dokumentacije o prethodnom osnovu sticanja spornih stanova.

Z. R, A. L, G. D, D. N, P. M, S .D, I. B, D D, M. D, lišeni su slobode u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala, saopšteno je iz Tužilaštva.

Reč je, kako se navodi, o nastavku akcije "Inpros" koja se odnosi na organizovanu kriminalnu grupu čiji se pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << terete za prevaru.

Devetoro osumnjičenih bilo je privedeno 31. oktobra prošle godine zbog korišćenja lažne dokumentacije, koja im je poslužila za upis prava svojine u katastar nepokretnosti, a u cilju dalje preprodaje stanova na Voždovcu, Zvezdari i Novom Beogradu.

Vrednost stanova koji su predmet istrage iznosi oko 50 miliona dinara, navodi tužilaštvo.

Uhapšeni će biti privedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal, a nakon njihovog saslušanja tužilac ce odlučiti o daljem toku istrage.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.