Uhapšeni novosadski Boni i Klajd

Izvor: Radio 021, 12.Nov.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni novosadski Boni i Klajd

Neposredno posle razbojništva u privatnoj ordinaciji, na Novom naselju je uhapšen Predrag R. (26). Nekoliko sati ranije uhapšen je i jedan bračni par razbojnika.

On je, kako se saznaje, oko 17 časova upao u ordinaciju naoružan nožem i preteći zaposlenoj, tražio pare. Ženi je stavio nož pod grlo i primorao je da mu preda novac.

Sa plenom je pobegao, a odlazeći poneo je i kameru za video nadzor. Ubrzo posle toga je uhapšen.

Prema dosadašnjim saznanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u privatnu ordinaciju osumnjičeni je došao popodne, raspitujući se, navodno, da li i za kada može da zakaže pregled. Dok je zakazivao, osmatrao je koliko je zaposlenih i da li ima pacijenata. Posle zakazanog pregleda je izašao. Ostao je u blizini ordinacije i čekao pogodan trenutak. Dvadesetak minuta kasnije je ušao unutra i preteći nožem oteo novac.

Policija sumnjiči da je počino još tri ovakva razbojništva, kao i da je oduzeo novac i mobilne telefone iz još jedne zdravstvene ustanove, prodavnice i cvećare. Ovaj Mitrovčanin se sumnjiči za još krađa novčanika i mobilnih telefona od radniak Doma zdravlja. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Nekoliko sati pre toga, takođe u akciji "Čistač", uhapšen je bračni par koji se sumnjiči za pokušaj razbojništva. Supružnici Dejan Z. (43) i Vesna Z. (42), danas oko 13 časova ušli su u prodavnicu na Trgu republike i preteći tražili pazar.

Radnica im se usprotivila, ali je muškarac udario pesnicom po glavi, a potom i korpom. Prodavačica je posle toga počela da vrišti, a razbojnici su pobegli. I oni su ubrzo pronađeni i protiv njih će biti podneta prijava.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.