Izvor: Radio 021, 11.Jan.2020, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pljačke zlatare na Novom naselju

Novosadska policija uhapsila je S.Š. (23), osumnjičenog da je opljačkao zlataru na Novom naselju.

Sumnja se da je on, u četvrtak, 9. januara, poprskao suzavcem radnicu zlatare "Janković" na Bulevaru Jovana Dučića i ukrao izvesnu količinu zlatnog nakita.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, saopštila je policija.

Inače, snimak ovog razbojništva pojavio se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << društvenim mrežama. Na snimku sigurnosne kamere vidi se mladić u crvenoj jakni koji je od radnice zatražio da mu pokaže nakit, izvadio sprej i poprskao je po licu.

On je potom uzeo nakit i krenuo ka vratima, ali nije mogao da izađe, te je gurao i udarao vrata. Vratio se do pulta gde je tražio dugme za elektronsko otvaranje vrata, nakon čega je uspeo da izađe, ali mu je usput ispao deo nakita.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uhapšen zbog pljačke zlatare na Novom naselju

Izvor: NoviSad.com, 11.Jan.2020

Novosadska policija uhapsila je S.Š. (23), osumnjičenog da je opljačkao zlataru na Novom naselju. Sumnja se da je on, u četvrtak, 9. januara, poprskao suzavcem..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.