Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pekara u Begeču

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2014, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo pekara u Begeču

Novosadska policija uhapsila je Begečanina (40) osumnjičenog za ubistvo pekara u Begeču i odredila mu policijskih pritvor. Slobodan Stojanovski (62) iz Begeča, vlasnik pekare "Sloboda", ubijen je prošle noći.

On je izboden nožem, a, kako se saznaje, ubistvo nije na nacionalnoj osnovi i nije povezano sa napadima na pekare nakon incidenta na utakmici Srbija-Albanija.

Osumnjičeni za ubistvo je uhapšen nekoliko sati kasnije. Prema nezvaničnim informacijama, njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dvojica su zajedno pili i sumnja se da je pod uticajem alkohola došlo do sukoba.

Beživotno telo je oko 1 sat posle ponoći, u dvorištu u Ivanjdanskoj ulici, gde se nalaze i pekara i kuća Stojanovskog, pronašao radnik pekare. On je iz lokala krenuo u dvorište po drva kako bi založio pekarsku peć.

Kako kažu meštani, Stojanovski nije bio konfliktna ličnost, ali je bio sklon piću, zbog čega pekara često nije radila po nekoliko dana.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je ranije danas da je do sada privedeno više osoba koje se mogu dovesti u vezu sa tim ubistvom.

"Posle obdukcije tačno će se utvrditi šta je uzrok smrti. Policija je odmah preduzela operativne mere na rasvetljavanju ovog događaja i do sada je privedeno više lica koja se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Stojanovskog", rekao je Veljović i dodao da je telo nađeno u sklopu porodične kuće sa povredama nanetim oštrim predmetom.

On je objasnio da je reč o osobama koje su sklone konzumiranju alkohola, a koje su bile u čestom, gotovo svakodnevnom kontaktu sa Stojanovskim.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.