Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Beogradjanke

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Beogradjanke

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika novosadske policije uhapšen je Miroslav D. (25) iz Vilova, u opštini Titel, zbog osnovane sumnje da je ubio Beogradjanku Maricu N. (33), saopštila je večeras Policijska uprava u Novom Sadu.

Njeno beživotno telo pronadjeno je u utorak uveče u šumici pored puta, nedaleko od novosadskog strelišta.

Policija je u saopštenju zahvalila gradjanima na saradnji u rasvetljavanju i pronalaženju osumnjičenog za izvršenje tog krivičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dela.

Dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Nenad Simović je posle uvidjaja, obavljenog na mestu gde je pronadjeno beživotno telo Marice N, saopštio da su na lešu pronadjene povrede koje ukazuju na postojanje krivičnog dela.

Radi utvrdjivanja uzroka smrti, telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a predmeti pronadjeni na licu mesta preuzeti su na veštačenje.

Kako se navodi u saopštenju, telo je pronadjeno sinoć, a kako su preneli pojedini mediji, Marica N. je bila prostitutka.

Njen nestanak prijavile su koleginice.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osumnjičen da je ubio prostitutku

Izvor: Blic, 26.Maj.2010

Novi Sad - Zbog sumnje da je u utorak uveče u Novom Sadu brutalno ubio prostitutku Maricu N. (32) iz Beograda policija traga za Miroslavom D. (25) iz Vilova. Osumnjičeni, koji je pre desetak godina već počinio jedno ubistvo, zadavio je nesretnu ženu kanapom, a zatim je ubo oštrim predmetom u grudi....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.