Uhapšen napadač koji je šutnuo devojku niz stepenice berlinskog metroa

Izvor: Radio 021, 17.Dec.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen napadač koji je šutnuo devojku niz stepenice berlinskog metroa

Nemačka policija uhapsila je osumnjičenog koji je brutalno šutnuo 26-godišnju devojku niz stepenice u berlinskoj podzemnoj železnici.

Policija je navela da je 27-godišnji muškarac čije ime nije saopšteno, uhapšen na gradskoj autobuskoj stanici dok je još bio u autobusu. Prema navodima medija, uhapšena osoba poreklom je iz Bugarske.

Napad se dogodio u oktobru, ali je policija prošle nedelje objavila video snimak sa nadzornih kamera i pozvala javnost da pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u identifikovanju osumnjičenog.

Video snimak izazvao je masovno negodovanje zbog brutalnosti, a neki ljudi ponudili su nagradu za hapšenje počinioca.

Žrtva je posle napada zbrinuta u bolnici. Više o samom incidentu možete pročitati OVDE.



Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uhapšen zbog šutiranja devojke niz stepenice metroa

Izvor: B92, 17.Dec.2016

Berlin -- Nemačka policija uhapsila je osumnjičenog koji je šutnuo 26-godišnju devojku niz stepenice u berlinskoj podzemnoj železnici, saopštile su vlasti u Berlinu...Policija je navela je 27-godišnji muškarac čije ime nije saopšteno, uhapšen na gradskoj autobuskoj stanici dok je još bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.