Izvor: Luftika.rs, 18.Jul.2020, 17:13

Uhapšen glumac Bane Vidaković zbog dilovanja heroina

Glumac Bane Vidaković uhapšen je juče na Vračaru zbog, kako navode u MUP, posedovanja, odnosno, dilovanja heroina.
Pored njega je uhapšen M. I. (40), kod kojeg je droga pronađena u maski na licu.
Odmah po dojavi, pripadnici MUP su došli do garaže na Vračaru u kojoj se nalazi heroin. Na licu mesta su zatekli Vidakovića i M. I. (40) kako ulaze u kola marke Ford.
Kako piše portal nova.rs, a prenosi 021, kada im je policija prišla, M. I. je naglo krenuo unazad i udario >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u drugi auto i tu se zaustavio. Policajci su im rekli da izađu napolje, ali su odbili.
Pripadnici MUP-a su potom razbili stakla na kolima i M. I. izvukli na silu, kroz prozor. Odmah je urađen pretres, a kod M. I. je u maski koju je nosio na licu pronađeno 20 grama heroina, a u stanu u kojem je živeo glumac nađene su dve vagice i još 10 grama heroina.
Obojici je određen pritvor od 48 sati.
Bila je najfatalnija plavuša 60-tih, volele su je mnoge poznate face, ali njena najveća ljubav bila je heroin

Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Srpski glumac Bane Vidaković uhapšen zbog dilovanja heroina

Izvor: Tracara.com, 18.Jul.2020

Glumac Bane Vidaković uhapšen je juče na Vračaru zbog, kako navode u MUP, posedovanja, odnosno, dilovanja heroina. Pored njega je uhapšen M. I. (40), kod kojeg je droga pronađena u maski na licu, prenosi nova.rs. Odmah po dojavi, pripadnici MUP su došli do garaže na Vračaru u kojoj se nalazi...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.