Udes na Novom naselju, šestoro povređenih

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2016, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes na Novom naselju, šestoro povređenih

Šest osoba povređeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se rano jutros dogodila na Novom naselju.

Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, u nezgodi oko 4 časa jutros na uglu Ulice Mileve Marić i Bulevara Kneza Miloša povređena su četiri muškarca i dve žene. Muškarci su starosti 25, 50 i dvojica po 58 godina, dok su povređene 22-godišnja i 29-godišnja žena.

Radi se o naizgled lakšim, ortopedskim povredama kod svih povređenih, te su oni zbrinuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i prevezeni u Urgentni centar.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi intervenisale su tri ekipe Hitne pomoći. Kako javljaju čitaoci 021, saobraćaj je neko vreme bio usporen u ovom delu grada.

Materijalna šteta je, za sada, nepoznata.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.