Izvor: Radio 021, 24.Sep.2020, 19:47

UŽIVO: Lalatović ofanzivno na Standard, pogledajte postave dva tima

Fudbaleri Vojvodine startuju kvalifikacije za Ligu Evrope utakmicom protiv Standarda iz Liježa.

Tim Nenada Lalatovića svoju evropsku avanturu započinje od trećeg kola kvalifikacija, što znači da bi za plasman u grupnu fazu osvajaču Kupa Srbije bile potrebne samo dve pobede - jedna večeras protiv Standarda i druga u plej-ofu, koju bi verovatno igrao na domaćem terenu.

Start meča na stadionu "Moris Dufran" zakazan je za 20 časova, a tok utakmice možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da pratite uživo na 021.rs.

Nenad Lalatović se odlučio za kombinaciju 4-3-3 u sledećem sastavu: na golu Vukliš, u odbrani Đorđević, Saničanin, Bralić, Andrić, vezni red čine Čović, Stojković i kapiten Drinčić, dok su u napadu Vukadinović, Bojić i Mrkaić kao najistureniji.

Trener Standarda Filip Montanije pripremio je defanzivnu postavu sa petoricom u odbrani: na golu je Bodart, u odbrani Fai, kapiten Vanheusden, Laifis, Gavory, u sredini Carcela, Cimirot, Bokadi, Raskin, Amallah, dok će najiusterniji biti igrač sa brojem 25 Avenatti.

Vojvodina ne može da računa na prvog golmana tima, jer se Simić povredio, zbog čega će među stative stati Goran Vukliš, koji je u prošloj sezoni branio za Kabel. U dosadašnjem delu prvenstva nije dobijao mnogo prilika za nastup, ali će sada debitovati na evropskoj sceni i to na svoj 33. rođendan. Veliki broj fudbalera Vojvodine "u nogama" nema evropsko iskustvo.

Standard je drugoplasirani tim belgijskog šampionata, a trenutni učinak su mu četiri pobede i po jedan remi i poraz u šest odigranih utakmica. U Superligi Srbije Vojvodina je trenutno treća, a nakon osam odigranih kola ima pet pobeda, dva remija i jedan poraz.

Standard i Vojvodina se do sada nisu susretali.

Pravdu na stadionu "Moris Dufran" deliće Harald Lehner. Vreme u Liježu je prijatno, a igrači su pohvalili teren.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.