U ponedeljak sneg, tokom vikenda toplije

Izvor: Radio 021, 25.Jan.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedeljak sneg, tokom vikenda toplije

U Srbiji sutra oblačno sa snegom, koji će prestati da pada tokom poslepodneva.

Tokom sedmice će biti hladno i suvo, a u petak kiša. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar u svim predelima.

U Novom Sadu u ponedeljak sneg i minimalna temperatura nula, dok će maksimalna dnevna biti 2°C.

U utorak i sredu znatno hladnije, sa temperaturom od -1°C tokom prepodneva i sa jakim vetrom. Tokom dana temperatura će biti između 2 i 3°C.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << četvrtak sa povremenim sunčanim intervalima, ali niskom minimalnom temperaturom od -1°C. Maksimalna dnevna malo viša i iznosi 6°C.

U petak počinju padavine koje će trajati do nedelje. Minimalna dnevna 2, a maksimalna dnevna oko 8°C.  Duvaće slab vetar brzine dva metra u sekundi.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.