Izvor: Radio 021, 02.Dec.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kafiću na Zvezdari ubijen muškarac

Vladimir Popović (43) ubijen je večeras u jednom kafiću na Zvezdari u Beogradu, prenosi N1.

Dvadesettrogodišnji muškarac, koji je bio u tom kafiću u vreme pucnjave ranjen je u nogu i prebačen je u Urgentni centar.

Kako saznaje N1, dvojica maskiranih muškaraca ušla su u kafić i iz automatskog oružja ispalili više hitaca u Popovića.

Napadači su potom pobegli automobilom marke "audi" u nepoznatom pravcu. Policija je proglasila akciju "Vihor" i traga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za osumnjičenima.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Još jedno ubistvo u Beogradu, u kafiću, pominje se automatsko oružje

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Dec.2018

U jednom kafiću na Zvezdari u Beogradu večeras je ubijen Vladimir Popović (43), javila je TV N1.U pucnjavi je u nogu ranjen jedan 23-godišnjak koji je bio u kafiću, i prenet je u Urgentni centar...N1 saznaje da su dvojica maskiranih muškaraca ušla u kafić i iz automatskog oružja ispalila više...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.