Izvor: Radio 021, 17.Avg.2019, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U depou suda u Podgorici čuva se 3,5 tona droge

U depou Višeg suda u Podgorici nalazi se oko tri i po tone droge oduzete tokom vođenja krivičnih postupaka, izjavila je savetnica za odnose sa javnošću ovog suda Aida Muzurović.

Ona je za podgoričku Pobjedu rekla da su u pitanju narkotici oduzeti u više policijskih akcija, koji se do pravosnažnosti presude drže u ovim skladištima, nakon čega se uništavaju, kao i da se u depou nalaze različite vrste zaplenjene droge, najviše je marihuane i skanka.

Kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << navodi, prostor u kojem se oduzeta droga skladišti svakodnevno se kontroliše i strogo je zabranjen ulaz osobama koje za to nemaju ovlašćenje.

Zaplenjena droga se uništava nakon što presude postanu pravosnažne, a procedura nalaže da se obrazuje komisija za uništavanje droge nakon što se dobiju dozvole od Ministarstva zdravlja, Odeljenja za droge i Agencije za zaštitu životne sredine.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.