Izvor: Luftika.rs, 04.Dec.2021, 15:18

U Šapcu pobacano hiljadu letaka protiv opozicije (FOTO)

Organizovana grupa, a najverovatnije aktivista i članova SNS, uoči početka najavljenog protesta u Šapcu, iz automobila su pobacali na hiljade letaka po čitavom gradu.
Na lecima su lica šabačkih opozicionih političara koji se nazivaju lopovi i lažni ekolozi.
Podsetimo, tokom blokade saobraćajnica širom Srbije prošle subote u Šapcu je izbio najveći incident.
Pripadnici policije udaljili su se od građana, a na putu se pojavio bager koji je predvodio čitavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kolonu službenih automobila koji su se uputili u Beograd na kongres SNS-a.
U pokušaju da probije blokadu bager je naleteo na građane i doslovno počeo da ih gazi po prstima.
Odreagovao je Dragan Milovanović Crni koji ga je zaustavio i sprečio da dođe do većih povreda. Nakon toga, batinaši sa dugim motkama i čekićima nasrnuli su i tukli goloruki narod a policija je sve nemo posmatrala.
Izvor: Nova.rs
Zelenović objavio imena šabačkih batinaša, Đuka doliva ulje na vatru i traži skup podrške Rio Tintu

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

LAŽNI EKOLOZI OPET UZNEMIRAVAJU GRAĐANE SRBIJE: I pored apela policije da je to PROTIVUSTAVNO, demonstranti i danas parališu gradove širom zemlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021

Građani, naoružajte se strpljenjem danas..Blokada puteva širom Srbije koja je najavljena za 14 časova, trajaće dva sata i ponovo će paralisati celu zemlju. Hiljade građana danas neće stići da završi svoje obaveze, zato što je nekome palo na pamet da blokira puteve...Podsećamo, na prethodnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.