Izvor: Novine novosadske, 20.Jul.2012, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu u toku velika akcija hapšenja narko dilera

U toku je velika policijska akcija hapšenja narko dilera na širem gradskom području, potvrdio je za Novosadsku televiziju Saša Barjaktarović, šef kriminalističke policije. Za sada su uhapšena trojica osumnjičenih, jedan iz Beograda, a dvojica iz Novog Sada. Kako je rečeno, zapljenjena veća količina raznih vrsta narkotika, a akcija se nastavlja.
Izvor: Novosadska TV

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena četiri dilera droge u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2012

Novosadska policija, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije MUP Srbije, uhapsila je Milana K. (1985) i Novosađane Darka H. (1977), Zorana M. (1981) i Miroslava L. (1979), zbog osnovane sumnje da su prodavali drogu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.