Izvor: Radio 021, 10.Maj.2020, 15:35

U Hrvatskoj preminule još tri osobe od virusa korona

U Hrvatskoj je u protekla 24 sata zabeleženo 11 novih slučajeva zaraze korona virusom, što je ukupan broj od 2.187 obolelih, a tri osobe su umrle, saopštio je Nacionalni štab civilne zaštite.

"Ukupno je testirano 44.886 ljudi, u zadnja 24 sata 668, od čega je 4,87 odsto pozitivnih. Od juče su preminule tri bolesnice, u bolnici u Koprivnici, imale su 95, 89. i 85 godina, s hroničnim bolestima, pa je ukupni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << broj preminulih do sada 90", rekao je ministar zdravlja Vili Beroš na konferenciji za novinare.

Na respiratoru je 13 osoba, 169 je hospitaliziranih, oporavljenih je 675, oporavljenih kod kuće 1.089, pa je ukupno oporavljenih 1.764, odnosno 38 više u odnosu na juče, dodao je.

Iz samoizolacije od današnjeg broja obolelih je osam. Devet pozitivnih je u Splitsko-dalmatinskoj županiji, te po jedan u Brodsko-posavskoj i Primorsko-goranskoj županiji.

"Na Braču je osam pozitivnih, svi su oni s blažim kliničkim simptomima, većina i bez, te osim dve osobe nitko iz Brača nije hospitaliziran u Splitu", rekao je Beroš.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Hrvatskoj 11 novoobolelih, umrlo troje iz doma za starije u Koprivnici

Izvor: Danas, 10.Maj.2020

U Hrvatskoj je u poslednja 24 časa 11 novoobolelih od korona virusa, od kojih je osmoro bilo u samoizolaciji, a umrle su tri žene iz doma za starije u Koprivnici, objavio je danas Nacionalni štab civilne zaštite.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.