Izvor: Radio 021, 10.Avg.2020, 23:03

U Hamburgu zaplenjena tona i po kokaina

U luci Hamburg zaplenjena je tona i po kokaina, otkrivenog na brodu koji je doplovio iz Južne Amerike.

Uprava za carinjenje u Hamburgu potvrdila je da je zaplenjeno 1,5 tona kokaina koji se nalazio u kontejneru na brodu koji je doplovio iz Južne Amerike, što je jedna od najvećih zaplena kokaina u toj luci.

Nemački mediji pišu da je reč o drogi tržišne vrednosti oko 300 miliona evra, a brod Žan Gabriel doplovio je iz Gvajane.

Trebalo je da droga bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << transportovana preko Poljske i u druge delove Evrope.

U Hamburgu je prošle godine tokom rutinske kontrole teretnog broda iz Montevidea pronađeno 4,5 tona kokaina.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.